Başkale Aşağı Çaldıran Anadolu Lisesi

WEB https://baskaleasagicaldirananlisesi.meb.k12.tr
Adres : ÇALDIRAN MAH. ÇALDIRAN SK. ÇALDIRAN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 62/2 BAŞKALE / VAN
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan inceleyen, araştıran. analiz ve sentezler yapabilen akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenim kurumuna hazırlanan, daima büyüme gösteren, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerle işbirliği içerisinde, çevrede ve bölgede etkili ve nitelikli bir lise olmaktır.
MİSYON : Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı insani ve milli değerleri savunan, kendine güvenen, araştırmacı, teknolojik gelişmeleri izleyen, üniversitelere öğrenci hazırlayan, bireyleri evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda yetiştiren Anadolu Lisesi kimliği ile örnek ve önder olmak için buradayız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00 / 15:20
Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Servis : Var
Ulaşım : Taksi, Köy Servisi
Yerleşim Yeri : Çaldıran Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 140 km, İlçeye 30 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Satranç-Dama-Mangala- Masa Tenisi- Voleybol-Futsal Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler : Bilgi yarışması TÜBİTAK
Proje Çalışmaları :